Sanatoriul balnear din Mangalia este situat în orașul Mangalia, foarte aproape de plajele întinse ale Mării Negre. Datorită proprietăților apelor minerale sulfuroase și ale nămolului din zonă, acesta a devenit un loc de vindecare pentru numeroși pacienți. Sanatoriul balnear din Mangalia tratează anual sute de pacienți, oferind soluții pentru afecțiuni precum reumatismul cronic degenerativ și inflamator, afecțiuni neurologice, gută, diabet, tulburări circulatorii, anexite, infecții urinare, afecțiuni ale aparatului reproducător și infertilitate.

Sanatoriul balnear din Mangalia dispune în prezent de un hotel de două stele, cu o capacitate de 200 de locuri. De asemenea, beneficiază de două baze moderne de tratament, capabile să îngrijească aproximativ 1000 de pacienți pe zi. Printre procedurile medicale disponibile se numără hidrotermoterapia, hidrokinetoterapia, electroterapia, fototerapia, pneumoterapia, tratamentele ginecologice, acupunctura și infiltratiile. Băile cu apă sulfuroasă, apa de mare, băile cu plante, sauna și masajul cu nămol sunt printre cele mai căutate proceduri de către turiști.

Obiective principale de vizitat la Sanatoriul balnear din Mangalia:

  • Sanatoriul Balnear Mangalia

Program de vizitare Sanatoriul balnear din Mangalia:
Cazarea începe la ora 16:00, iar eliberarea camerei este până la ora 12:00. Vizita medicală se efectuează, de obicei, în a doua zi dimineața, când încep și procedurile de tratament.

Tarifele de vizitare la Sanatoriul balnear din Mangalia:
Cazarea și tarifele pentru proceduri variază în funcție de statutul de asigurat sau neasigurat, precum și de perioada șederii. Detalii suplimentare se găsesc pe site-ul sanatoriului.

În apropierea Sanatoriului balnear din Mangalia mai puteți vizita următoarele obiective turistice:

  • Moscheea Esmahan Sultan
  • Monumentul Eroilor din Mangalia
  • Parcul Mangalia
  • Faleza Mangalia

Contact Sanatoriul balnear din Mangalia:
Tel: 0241/ 751 337
40722214364 / +40749123100
Fax: 0241/ 751 215
Email: contact@balnear.net
office@balnear.net
Web: www.balnear.net

Adresa Sanatoriul balnear din Mangalia:
Localitate: Mangalia
Strada: Mircea cel Bătrăn 1

Cum se ajunge la Sanatoriul balnear din Mangalia:
Se află la 2 minute de Monumentul Eroilor din Mangalia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *