Așezată în mijlocul munților Caraiman, manastirea care poartă numele locului unde este amplasată primește anual mii de credincioși, aceștia venind să-și închine rugăciunile în acest loc sfânt. Manastirea este binecunoscută datorită harului magic pe care îl posedă, fiind considerată facătoare de minuni pentru cei nevoiași sau aflați în dificultate.

Când intri în incinta manastirii, vei primi binecuvântarea Părintelui Gherontie Puiu, iar la întoarcerea acasă, te poți aștepta să descoperi că rugăciunile tale s-au împlinit. Conform credincioșilor, nu există nicio rugăminte adresată Domnului care să nu găsească răspuns în acest loc sacru.

Manastirea Caraiman a fost construită după perioade dificile, sub îndrumarea Părintelui Gherontie Puiu. Ea se află în Muntii Caraiman, în stațiunea Busteni, în Poiana Palanca. Aici, manastirea pentru călugări și biserica cu puteri miraculoase au fost edificate sub îndrumarea actualului conducător spiritual.

În centrul bisericii se află un brad tăiat în timpul unei furtuni de vară, căruia i s-a dat forma unui policandru. Acolo, o cruce albă strălucește pe toată durata serii, sincronizată cu iluminatul stradal din stațiunea Busteni.

Zilnic, manastirea primește în jur de 600 de turiști, mulțumiți de harul Părintelui, care le oferă binecuvântarea la fiecare ceas. Aceștia simt o liniște deplină în suflet pe tot parcursul zilei, ca și cum harul divin s-ar fi revărsat în inimile lor.

Notă importantă:
Părintele Gherontie Puiu a venit să propovăduiască Cuvântul Domnului în acest loc la rugămintea Maicii Domnului, care i s-a arătat în vis de nenumărate ori, îndrumându-l să vegheze asupra liniștii manastirii de la poalele munților Caraiman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *