Grădina Zoologică din Galați reprezintă un veritabil punct de interes atât pentru turiști, cât mai ales pentru copiii localității. Aceasta se întinde pe o suprafață destul de mare, de aproximativ 7 hectare.

Aici, iubitorii de animale pot admira o serie de specii rare, bine îngrijite și conservate. În prezent, grădina se află într-un proces de reamenajare, cu adăposturi bine dotate pentru animalele din incintă. În plus, iubitorii de echitație și cei care doresc să învețe să călărească pot opta pentru ore de călărie în aer liber, cu cai bine antrenați, potriviți și pentru începători.

Grădina Zoologică din Galați mai poartă denumirea de Zoo Garboavele, numele provenind de la pădurea în care este situată. La construcția sa au contribuit specialiști din cadrul Asociației Europene a Animalelor și Faunei Acvatice.

Printre obiectivele principale de vizitat se numără lupul european, leul african și tigrul siberian. De asemenea, se oferă lecții de echitație.

Program de vizitare al Grădinii Zoologice:

  • Zilnic, între orele 10:00 și 18:00 (mai-septembrie)
  • Zilnic, între orele 09:00 și 17:00 (octombrie-aprilie)

Tarife de vizitare:

  • Tarife diferite pentru adulți și copii; acces gratuit pentru persoanele cu dizabilități și copiii sub 5 ani.

În apropiere de Grădina Zoologică, puteți vizita și Muzeul Satului.

Pentru mai multe informații, puteți contacta Grădina Zoologică din Galați la numărul de telefon 0236 431961 sau faxul 0236 414475.

Adresa Grădinii Zoologice din Galați:

  • Localitate: Șoseaua Galați-Bârlad, Pădurea Garboavele, Galați

Cum să ajungeți la Grădina Zoologică:

  • Aceasta se află în Pădurea Gărboavele, la aproximativ 17 kilometri distanță de Galați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *