Cheile Grădiștei se află în proximitatea celebrei localități Bran, în apropierea localității Moieciu de Sus, oferind turiștilor un peisaj pitoresc și sălbatic, cu priveliști impresionante. Cei care aleg să își petreacă sfârșitul săptămânii în regiunea Bran-Moieciu pot planifica un traseu turistic astfel încât să treacă prin Cheile Grădiștei și să se bucure de frumusețea lor aparte.

Cheile Grădiștei sunt formațiuni înalte în stâncă, evidențiindu-se prin structurile calcaroase care dezvăluie un peisaj uluitor. Pentru a valorifica mai bine regiunea, autoritățile au decis să organizeze aici un veritabil resort turistic care îi poartă numele.

Amplasate la mijlocul distanței dintre localitățile Moieciu de Jos și Moieciu de Sus, Cheile Grădiștei se află într-o zonă turistică în plină ascensiune, datorită numărului mare de pensiuni care își găsesc locul în aceste locuri.

Pentru a adăuga o notă de frumusețe, Cheile Grădiștei sunt completate de cascada pitorească denumită “La Chisatoare”. Aceasta a fost declarată rezervație naturală de către autorități, fiind formată din apele travertinului. În alte cuvinte, spectacolul oferit de Cascada “La Chisatoare” este atât de impresionant încât turiștilor le pare că nu ar vrea să părăsească zona, revenind an de an la Cheile Grădiștei.

Aspecte importante:

  • Cheile Grădiștei se află în proximitatea Cheilor Moieciului, alte atracții turistice impresionante din regiunea Bran-Moieciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *