Drumul către stațiunea Băișoara, urcând către munte, te poartă printr-un peisaj liniștit, până când, la un moment dat, descoperi că muntele este mai aproape decât ți-ai imaginat. Serpentarea ușoară a drumului îți deschide perspective minunate, invitându-te să-ți imaginezi acest loc atât în iarnă, cât și în vară.

Stațiunea Băișoara se impune ca un punct de atracție deosebit în zonă. Atât iubitorii de sporturi de iarnă, cât și cei pasionați de drumeții și schiul de tură vor găsi aici un loc pe placul lor. Fie că aleg pârtiile abrupte sau se bucură de liniștea naturală lăsată de natură, Băișoara devine o destinație de vacanță ideală pentru a-ți reîncărca bateriile, oferind beneficii atât mintii, cât și sufletului și corpului. Această zonă este cea mai bogată în ozon din România și a doua ca valoare din Europa.

În Băișoara, fiecare anotimp are farmecul său. Iarna, te poți bucura de sporturile de iarnă, iar primăvara îți răsfăță ochii cu culori vii, pădurea densă și posibilități de drumeții. Vara aduce relaxare prin contactul cu viața satului sau prin aventurarea pe cărările șerpuite, simțind adrenalina în concursuri de off-road, ciclism montan, alpinism sau zbor cu parapanta. Toate acestea pot fi trăite și în sezoanele următoare, iar peșterile te invită să descoperi o lume misterioasă și fascinantă.

Informații utile:

  • 50 lei – Lecția de schi cu instructor
  • 70 lei – Lecția de snowboard cu instructor
  • 1200 m – Lungimea pârtiei mari
  • 1300 m – Lungimea pârtiei Buscat
  • 1400 m – Altitudine
  • Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) este disponibil în zonă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *