Stațiunea Jupiter poate fi admirată în toată splendoarea sa pe țărmurile sudice ale Mării Negre.

Stațiunea Jupiter se află așezată destul de aproape de orașul Mangalia, în județul Constanța, intrând astfel în administrarea și protecția acestuia. Istoria localității Jupiter nu este foarte înaintată, primul act de înființare având loc în anul 1968. În prezent, stațiunea Jupiter dispune de nenumărate modalități de distracție atât pentru tineri, cât și pentru oamenii mai în vârstă. Zeci de restaurante, pensiuni, hoteluri de lux, piscine moderne fac parte integrantă din atmosfera stațiunii Jupiter.

În cadrul stațiunii Jupiter, turiștii pot sta la soare pe plajele întinse cu nisip fin, în mare parte circa 12 ore pe zi, soarele strălucind cu mare putere. Cei ajunși în stațiunea Jupiter se pot trata de anemie, hipotiroidie, boli reumatismale, beneficiind astfel de tratamentul curativ al aerosolilor, dar și de salinitatea sporită a apei mării.

Bine de știut:
Pentru a ajunge în stațiunea Jupiter, este indicat să urmați drumul național 39, o ramificație a drumului european 87, spre Mangalia, aceasta fiind așezată pe partea stângă, cu cinci kilometri înainte de Mangalia. O altă modalitate de a ajunge în stațiunea Jupiter este trenul. Cu toate că în stațiune nu există gară, se poate ajunge la gara din Mangalia, mijloacele de deplasare de aici fiind multiple.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *