Cabana Gura Diham se află pe unul dintre cele mai renumite trasee din localitatea Bușteni și și-a câștigat popularitatea de-a lungul decadelor.

Așezată la o altitudine impresionantă de aproximativ 1982 de metri, Cabana Gura Diham oferă un peisaj mirific, încă neafectat în totalitate de intervenția umană, păstrându-și autenticitatea și puritatea. Pădurile de foioase și conifere care înconjoară cabana transformă întregul peisaj într-un spectacol adorat de turiști.

Istoricul Cabanei Gura Diham din Bușteni ne poartă înapoi în anul 1910, când a fost construită inițial ca han. După Primul Război Mondial, cabana a devenit un loc frumos de pelerinaj și a fost inclusă în lista traseelor montane preferate ale localității Bușteni.

Obiectivele principale de vizitat la Cabana Gura Diham includ un minicentru SPA, echipat cu saună, masaj, cadă cu hidromasaj și aparate de fitness. Cabana este deschisă tot timpul anului, iar pentru tarifele de vizitare, se recomandă contactarea unuia dintre numerele de telefon de mai jos.

În apropierea Cabanei Gura Diham, turiștii pot explora și alte obiective turistice interesante. De asemenea, pornesc de aici mai multe trasee montane destul de dificile, precum cel către Poiana Izvoare prin Tache Ionescu, Cabana Mălăiești, Vf. Omu sau traseul către Crucea Caraiman, Cabana Babele, Piatra Arsă, Cota 2000, Sinaia.

Pentru informații suplimentare și rezervări, puteți lua legătura cu Cabana Gura Diham folosind următoarele date de contact:

  • Telefon: 0244.321.108, 0722.510.357, 0723 249 796
  • Email: office@gura-diham.ro
  • Website: gura-diham.ro
  • Adresă: Bușteni, Valea Cerbului

Accesul la Cabana Gura Diham se poate face fie cu mașina, fie pe jos, parcurgând aproximativ 4 kilometri față de DN 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *