Situat într-o zonă retrasă și liniștită, în apropierea centrului orașului Târgu Mureș, PRIVO reprezintă un concept hotelier unic în care istoria și modernismul se împletesc pentru a crea un stil distinct. Acest refugiu minimalist pentru business și relaxare propune un dialog cald și primitor între hotelul modern și ansamblul istoric alcătuit din Villa Csonka și parcul său cu o suprafață de 3500 mp.

Villa Csonka, simbol al conceptului PRIVO, se evidențiază în toate spațiile interioare ale hotelului, reprezentând o marcă distinctă a dialogului între vechi și nou. Această clădire în stil Secession, construită de celebrul artist fotograf Géza Csonka la începutul secolului XX, este una dintre puținele clădiri Art Nouveau ale orașului. Având un rol semnificativ în consolidarea stilului Secession în Târgu Mureș, Géza Csonka a fost o personalitate avangardistă și inovatoare, contribuind la noile valori arhitecturale și culturale ale orașului. Vila și parcul reprezintă monumente istorice, iar restaurarea lor a readus la viață atmosfera specifică anilor 1900 în Târgu Mureș.

Amplasată în partea superioară a parcului, pe versantul unei coline, Villa Csonka este nucleul în jurul căruia a fost construit noul ansamblu hotelier. Mobilată cu piese originale Thonet și Art Deco recondiționate, vila dispune de trei camere și trei apartamente, fiecare cu un design unic. Renovarea vilei a păstrat detaliile originale, iar vederea către parcul interior oferă o panoramă deosebită.

Arhitectura și amenajarea noii clădiri a hotelului, cu fațadele orientate către Villa Csonka, creează un contrast echilibrat între noul și vechiul. Hotelul întâmpină oaspeții cu un design modern și aerisit, dominat de tonuri neutre și elemente pline de culoare, care reflectă caracterul unic al locului. Materiale naturale și high-tech, precum piatra, betonul aparent, sticla, serigrafiile sau Corianul, accentuează dialogul contemporan cu spațiul original.

PRIVO redefinește standardele de ospitalitate oferind oaspeților camere și apartamente clasificate la 4 și 5 stele, redefinind criteriile de design și confort. Restaurantul, enoteca, barul din lobby, sălile de conferințe, spațiul wellness și parcul sunt doar câteva dintre elementele care creează o simbioză perfectă între muncă și relaxare în cadrul hotelului PRIVO. Pentru mai multe informații, puteți accesa www.privo.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *