Situată la o altitudine de 960 m, stațiunea climaterică Pârâul Rece este poziționată la confluența dintre Râșnoava și Pârâul Mic, fiind o localitate componentă a orașului Predeal.

Bioclimatul tonic și stimulent, caracterizat printr-o presiune atmosferică relativ joasă, aer curat, lipsit de praf și alergeni, bogat în radiații ultraviolete și cu o ionizare accentuată a atmosferei, sunt factori naturali benefici în tratarea afecțiunilor precum nevroza astenică, stările de debilitate, surmenajul fizic și intelectual, convalescența cu stare generală bună, hipertiroidia benignă, rahitismul și tulburările de creștere la copii.

Există numeroase oportunități de explorare a zonei și organizare de excursii și drumeții în orice sezon. Printre posibilele destinații se numără Sinaia, Castelul Peleș, Cota 1400, Râșnov, Poiana Brașov, Brașov, Prejmer, Hărman, Sighișoara, Făgăraș, Bran, Moeciu, Fundata, Peștera, Cabana Trei Brazi, etc.

Stațiunea Pârâul Rece, destinată în special tineretului, dispune de hoteluri, vile, terenuri de sport, club cu sală de spectacole, bibliotecă, discotecă, pârtii de schi dotate cu teleschi și babyschi.

Stațiunea este excelentă pentru relaxare și agrement în timpul verii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *