Sanatoriul din Eforie Nord reprezintă una dintre principalele atracții pentru turiștii dornici de distracție, dar și de o porție suplimentară de sănătate. Acesta face parte din Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie și dispune de trei secții în care se efectuează tratamente atât în regim ambulator, cât și în mediul intraspitalicesc.

Proprietățile terapeutice ale nămolului, apei de mare și terapiilor cu laser sunt eficiente în tratarea diverselor afecțiuni. Sanatoriul tratează afecțiuni reumatismale inflamatorii și degenerative, probleme locomotorii, afecțiuni ale sistemului circulator, bronhopneumopatii, anexite, nevroze, eczeme, psoriazis, obezitate, dar și afecțiuni ale sistemului reproducător, în special infertilitatea de tip secundar.

Pacienții beneficiază de gimnastică de întreținere și recuperare, iar cei cu tratament ambulatoriu se pot caza individual în regim hotelier și pot lua masa unde doresc. Printre tratamentele oferite se numără băile și împachetările cu nămol și parafină, gimnastica medicală, terapiile cu laser, băile cu plante medicinale, dușul scoțian și termoterapia.

Obiective principale de vizitat la Sanatoriul din Eforie Nord includ Clinica Grand, Steaua de Mare și Băile Reci.

Program de vizitare Sanatoriul din Eforie Nord: Ca sanatoriu balneoclimateric, funcționează pe tot parcursul anului.

Tarif vizitare Sanatoriul din Eforie Nord: Prețurile variază în funcție de procedurile alese și perioada vizitei.

În apropiere de Sanatoriul din Eforie Nord mai puteți vizita Lacul Techirghiol, Teatrul de Vară Eforie Nord, plaja din Eforie Nord și Eforia Aqua Park.

Contact Sanatoriul din Eforie Nord:

  • Tel: 0241 741 082, 0241-741.800 (pentru programări/informații medicale între orele 09:00–12:00)
  • 0766 079547 (pentru pacienți internați/informații medicale între orele 14:00–20:00)
  • Email: grand@efosan.ro, steaua-de-mare@efosan.ro, baile-reci@efosan.ro
  • Web: efosan.ro
  • Adresa: Eforie Nord, Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie – Aleea Specială nr. 1, Bulevardul Republicii, Clinica Grand, Steaua de Mare și Băile Reci – Bd. Republicii nr. 63-69, Eforie Nord

Cum se ajunge la Sanatoriul din Eforie Nord: De la Teatrul de Vară Eforie, mergeți spre vest pe strada Ioan Cuza. Continuați pe strada I.G.Duca și virați la dreapta pe Bulevardul Republicii, iar destinația va fi pe partea dreaptă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *