Grădina Zoologică din Timișoara a fost închisă pentru o perioadă destul de lungă pentru a efectua lucrările de amenajare și pentru a crea condiții cât mai aproape de natură pentru vietățile de aici. În prezent, Grădina Zoologică oferă vizitatorilor spații de recreere în aer liber, în timpul cărora aceștia pot admira atât animale domestice cât și sălbatice. Cu toate acestea, aici trăiesc animale originare din diverse zone ale lumii, inclusiv America de Sud, Africa, Australia sau Europa.

Astfel, dacă vă așteptați să întâlniți specii numai cu specific românesc, vă înșelați… Lista animalelor care locuiesc în Grădina Zoologică din Timișoara este completată de o serie la fel de lungă de animale exotice cu alte origini. Grădina Zoologică din Timișoara poartă numele de Pădurea Verde, datorită spațiului generos creat pentru ca animalele să poată fi admirate de către turiști, într-un mediu deschis.

Animalele pe care le puteți întâlni aici includ struți, canguri, canguri pitici, urși, cerbi, guanaco, capre pitice, găini pitice, iepuri, rațe, hamsteri, păsări de apă și pasărea emu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *