O vacanță de vis începe în inima Ardealului, acolo unde ospitalitatea este la ea acasă, iar priveliștile te îmbie cu farmecul lor aparte, iar istoria regăsită în fiecare colț te poartă prin întâmplările ce-au marcat acest colț vesel al patriei. În timp ce vremea caldă deschide ușile spre noi aventuri, vă invităm să descoperiți Mediașul și să vă cazați la Binderbubi.

Aflat în proximitatea pădurii, Hotelul Binderbubi Mediaș dezvăluie un peisaj în care ciripitul păsărilor și aerul proaspăt vă urează bun venit într-o lume pe care ați dori să o aveți aproape măcar pentru câteva clipe de relaxare. Aflat la o altitudine mai înaltă decât Mediașul, hotelul Binderbubi vă oferă o panoramă cu adevărat deosebită asupra împrejurimilor. Indiferent în ce colț al hotelului vă aflați, veți fi martorul unor peisaje cu adevărat impresionante.

Camerele sunt amenajate cu bun gust și eleganță, oferindu-vă un sentiment autentic de confort. Centrul wellness, piscina și zona spa sunt create pentru a vă răsfăța și pentru a vă asigura că veți avea o vacanță de neuitat. Ingredientele proaspete din ferma proprie sunt folosite pentru preparatele savuroase ale restaurantului, unde ospățul culinar este desăvârșit.

Aici, aveți oportunitatea de a explora orașul și împrejurimile, de a vă bucura de ciripitul păsărilor și aerul curat, de frumusețea naturii în toată splendoarea ei. Vă puteți relaxa în zona SPA, încerca piscina, bucura de masajele de relaxare, pescui, sau explora liber pe plaiurile Mediașului, un oraș încărcat de istorie și glorie. Numărul atracțiilor nu se oprește aici, iar gazdele vă vor ghida într-o lume cu totul aparte, unde vă veți simți minunat.

Ospitalitatea gazdelor este remarcabilă, și de fiecare dată când veți fi aici, veți simți că sunteți acasă, înconjurați de atenție și căldura celor care vă așteaptă să le deschideți ușile pentru a împărtăși cele mai frumoase momente de răsfăț.

Dacă ați decis să petreceți aici o vacanță perfectă, pregătiți-vă pentru multă distracție. Puteți explora cele mai frumoase trasee turistice pe jos sau pe bicicletă, încerca tiroliana, pescuitul sportiv, trasee de orientare turistică, bungee, trambulina, tir cu arcul. Pe întreaga durată a șederii, beneficiați de acces gratuit la piscina semiolimpică, SPA (saună umedă, biosaună, saună uscată, sală de fitness), internet WI-FI, și parcare supravegheată video. În plus, puteți experimenta masajul de relaxare și înfrumusețare.

De asemenea, vă invităm să explorați cele mai frumoase localități din apropiere, precum Biertan, Axente Sever, Viscri, și să vă bucurați de o experiență minunată de echitație.

Pentru informații și rezervări, sunați la numărul de telefon: 0269-843-089, sau scrieți la receptie@binderbubimedias.ro. De asemenea, puteți urmări noutățile pe pagina de Facebook facebook.com/HotelBinderBubiMedias sau sunați la 0730.099.310. Binderbubi Mediaș vă așteaptă cu brațele deschise pentru o experiență memorabilă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *