Aqua Magic din Mamaia este cel mai mare parc acvatic din stațiune și un punct turistic de referință, oferind distracție atât pentru părinți, cât și pentru copii. Cu o capacitate de aproximativ 2500 de vizitatori și facilități avansate, parcul dispune de tobogane și bazine de înot pe o suprafață de aproximativ 4000 mp, reprezentând principalele atracții.

Restaurantele, cofetăriile, fast-food-urile și magazinele de suveniruri din interiorul complexului aduc multiple avantaje vizitatorilor, eliminând necesitatea părăsirii parcului pentru a lua masa. Pentru iubitorii de dans, Aqua Magic oferă ringuri de dans unde se pot distra în ritmurile preferate.

Bine de știut:
Aqua Magic din Mamaia permite organizarea de distracții nocturne, având sisteme de iluminat nocturn.

Obiective principale de vizitat la Aqua Magic includ atracții precum Space Bowl, Turbo Slide, Super Cracter, Mega Pipe, Twister, Kamikaze, etc. Programul de vizitare variază între iunie și septembrie, fiind între orele 10:00-18:00, iar în iulie-august între 09:00-19:00. Tarifele diferă în funcție de intervalul de timp și vârsta vizitatorilor. Detalii suplimentare găsiți pe site-ul oficial.

În apropiere de Aqua Magic, turiștii pot explora și alte obiective turistice precum Marea Neagră, Luna Park, Telegondola Mamaia, Telegondola Perla.

Contact Aqua Magic din Mamaia:
Telefon: (0241) 831 183, (0241) 831 176
Email: office@aqua-magic.ro
Website: Aqua Magic
Adresa: Stațiunea Mamaia, județul Constanța, Bulevardul Mamaia nr. 334

Cum se ajunge la Aqua Magic:
Aqua Magic din Mamaia este situat la intrarea în stațiune, lângă hotelul Perla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *