Acvariul din Constanța este unul dintre cele mai remarcabile obiective turistice ale orașului și este inclus în cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii. Cu un total de 57 de bazine și diverse expoziții biologice și ecologice acvatice, acvariul oferă turiștilor o experiență captivantă.

În cadrul său, vizitatorii pot explora bazine cu specii marine, dulcicole și exotice, admirând diversitatea fascinantă a vieții acvatice. Acvariul a fost inaugurat în 1958 și reprezintă primul obiectiv de acest gen pe teritoriul întregii țări. Clădirea veche care găzduiește acvariul a fost renovată de mai multe ori de-a lungul timpului.

Obiective principale de vizitat la Acvariul din Constanța includ 120 de specii de pești autohtoni sau străini. Programul de vizitare este de luni până vineri între 09:00 și 20:00, iar sâmbăta și duminica între aceleași ore. Tarifele de intrare variază, iar elevii și studenții beneficiază de tarife reduse, iar copiii sub 5 ani au intrare gratuită.

În apropierea Acvariului din Constanța, turiștii mai pot explora Planetariul Constanța, Cazinoul din Constanța, Microrezervația Delta Dunării, Karting Constanța și Biserica Sfântul Mare Mucenic Mina.

Contact Acvariul din Constanța:
Telefon: 0241 481 461
Website: Acvariul din Constanța
Adresa: Bulevardul Regina Elisabeta nr.1, Constanța

Cum se ajunge la Acvariul din Constanța:
Se află situat în apropierea Cazinoului din Constanța, pe malul mării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *