Începe sezonul concediilor de odihnă din timpul verii, iar toată lumea se bucură de câteva zile de evadare, fie la mare, fie la munte, în țară sau în străinătate. Indiferent de destinație, vacanța de vară este cea mai frumoasă și mult așteptată atât de copii, cât și de adulți.

Aceasta este o vacanță bine meritată. După un an școlar sau de grădiniță, vacanța de vară înseamnă distracție, libertate și bună dispoziție. Iar pentru adulți, după câteva luni de muncă, vacanța de vară apare ca o oază de relaxare, răsfăț și încărcare pozitivă.

Pregătirea bagajelor este o bucurie mare, însă poate deveni și inconfortabilă. Se întâmplă destul de des ca bagajele să fie încărcate cu lucruri care se dovedesc a fi inutile în vacanță, cum ar fi: prea multe haine, prea multe cosmetice, prea multe accesorii sau articole de încălțăminte, etc. Și atunci bagajele sunt prea încărcate, prea mari, nu respectă limita prevăzută de compania aeriană sau nu încap în portbagajul mașinii, iar când ajungi la destinație descoperi cât de greu este să găsești prin bagaj ceea ce cauți.

Mereu ai tendința de a lua de toate „să fie la tine, în caz de…”. Într-adevăr, pot apărea diverse situații neprevăzute și îți dorești să fii precaut și să ai de toate la îndemână pe toată durata sejurului. Fie că ești în mașină, în avion, în tren sau pe stradă, la restaurant, într-un parc sau la grădina zoologică, pe plajă la soare sau în pădure, la munte, vrei să ai sub control orice situație ar putea să apară.

Pentru situațiile în care nu există acces la apă și săpun, gelul antibacterian Touch este soluția salvatoare atât pentru adulți, cât și pentru copii. Elimină 99.9% din bacterii în 15 secunde și mâinile tale vor fi curate! Așadar, nu uita să adaugi în bagaj servetelele umede antibacteriene, împreună cu gelul sau spray-ul antibacterian Touch.

Servetelele umede curăță mâinile murdare de nisip, praf, pământ, etc. Gelul antibacterian dezinfectează mâinile, protejându-te de bacterii, poate fi folosit mai ales înainte de a lua o gustare. Iar spray-ul te ajută la dezinfectarea suprafețelor cu care intri în contact (masa, telefon, jucării, laptop, etc.), dar poate fi folosit și pe mâini.

Pentru ca vacanța ta să fie cea mai reușită, Touch îți oferă zeci de premii de vacanță! Înscrie-te în concurs chiar acum, iar la finalul lunii iunie afli dacă ești câștigător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *