Atunci când dorești să te bucuri de relaxare și tratament, poți alege să descoperi frumusețile stațiunii Trei Ape, situată în apropierea localității Reșița, la doar 35 de kilometri distanță.

Stațiunea Trei Ape se găsește chiar pe muntele Semenic, între localitățile Brebu Nou și Gărâna. Pentru a ajunge aici, urmează traseul spre localitatea Valea lui Ivan dinspre Reșița. Pe parcursul călătoriei tale către stațiune, vei fi impresionat de frumusețea copleșitoare a Pasului Prislop. După ce treci de Pasul Prislop, vei ajunge în localitatea Gărâna. La doar 4 kilometri de ieșire, vei intra în stațiunea Trei Ape, un loc sigur pentru odihnă și tratament, situat într-o zonă extrem de liniștită, fără fluctuații permanente de turiști.

În interiorul stațiunii, poți admira frumusețea lacului Trei Ape. De asemenea, hotelurile și pensiunile din această zonă sunt întotdeauna pregătite să ofere servicii clienților. Petrecerea concediului în această stațiune te va face să uiți de monotonia marilor orașe. În timpul verii, poți practica pescuitul, te poți bucura de plajă și te poți scalda în voie în lacul Trei Ape, în timp ce iarna poți explora traseele montane marcate pentru a admira frumusețile locului, deoarece stațiunea se află la aproximativ 850 de metri altitudine.

Bine de știut:
În localitatea Gărâna, în fiecare an, poți participa la Festivalul de Jazz.
Odată ajuns în localitate, poți practica sporturile nautice direct pe lacul Trei Ape, având posibilitatea să închiriezi echipament nautic și bărci de la centrul nautic al lacului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *