Situat chiar în mijlocul Munților Făgăraș, Lacul Capra reprezintă un punct de atracție și un loc care îți va trezi amintiri deosebit de plăcute, fiind gata oricând să te reîntorci în aceste locuri.

Lacul Capra se află la o distanță de 45 de kilometri de Cabana Balea Lac și este unul dintre lacurile glaciare ale acestei regiuni montane. Dacă vei ajunge în aceste locuri, vei simți nevoia să-ți ții respirația pentru câteva momente, admirând splendoarea naturii care îl înconjoară.

Aflat la 2241 de metri altitudine în Munții Făgăraș, Lacul Capra impresionează cu adâncimea sa considerabilă de aproximativ 11 metri. Apa rece și albastrul pur al lacului te vor face să te relaxezi pentru câteva secunde. Dacă privești puțin mai departe, vei observa vârfurile Raiosu, Musetica și Buda.

Pentru a ajunge la Lacul Capra, trebuie să urmezi un traseu montan bine marcat, deoarece aventurarea în necunoscut în acele locuri poate fi periculoasă. Prin urmare, se recomandă urmarea traseului către Vârful Vânătoarea lui Buteanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *