Situat în Constanța, foarte aproape de Marea Neagră, Delfinariul este unul dintre cele mai vizitate locuri turistice. An de an, Delfinariul din Constanța încântă privirea a mii de turiști români sau străini, totul spre bucuria copiilor care participă la spectacolele organizate aici.

În ultima perioadă, Delfinariul a fost reamenajat și prevăzut cu două bazine – unul acoperit și unul în aer liber. Sala în care au loc spectacolele are o capacitate de 300 de locuri, iar apa în care fac tumbe delfinii este adusă direct din Marea Neagră.

Mark a fost unul dintre delfinii cei mai îndrăgiți de către turiști. A reușit să devină deliciul spectacolelor din Delfinariul din Constanța vreme de 23 de ani, murind atunci când a împlinit 32 de ani. În prezent, în Delfinariu există trei delfini de origine chineză. Aceștia au reușit să facă față cerințelor antrenorilor săi, reușesc să facă balet acvatic, să facă acrobații cu mingea și cercul și să facă sărituri destul de îndrăznețe, primind în schimb peștișori. În acest sezon estival, Delfinariul organizează trei spectacole zilnic.

Bine de știut:
În Marea Neagră trăiesc trei specii de delfini. Acestea sunt cunoscute ca fiind mamifere destul de inteligente ce pot exersa anumite reflexe condiționate de hrana primită ca recompense.

Adresa Delfinariul din Constanța:
Localitate: Constanța
Strada: Bdul Mamaia nr. 255

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *