AquaSport DruRelax, unicul centru de natatie, spa & wellness din Maramures, te asteapta sa experimentezi sportul si relaxarea intr-un mediu placut.

Amplasat in localitatea Tautii Magheraus, la iesirea din Baia Mare, pe panta de la Dura, strada 3, nr 40, centrul DruRelax este deschis zilnic, intre orele 9:00 si 21:00 (Luni: 11:00-21:00). Acest complex modern pune la dispozitia clientilor trei bazine: unul pentru inot, unul pentru aquagym si unul special destinat copiilor. De asemenea, ofera un centru de relaxare si recuperare echipat cu 4 saune, 2 jacuzzi, 1 ciubar cu apa sarata, fotolii anatomice, dusuri emotionale, dus scotian si parcurs Kneipp.

AquaSport DruRelax devine un veritabil generator de energie pentru toti cei interesati sa duca o viata activa si sa traiasca armonios. Cele trei bazine acoperite sunt deschise in orice sezon si se mandresc ca sunt singurele din judet a caror apa este tratata cu sterilizatoare UV de ultima generatie, bazate pe tehnologia ultravioleta (UV). Aceasta caracteristica face centrul potrivit chiar si pentru cei mai mici, inclusiv pentru bebelusi. Astfel, pe tot parcursul anului, se ofera posibilitatea practicarii inotului atat de catre persoanele experimentate, in bazinul semiolimpic (dimensiuni 25X15X1,50), cat si de catre cei neinitiati, instructorii AquaSport DruRelax oferind cursuri pentru adulti si copii.

Pe langa aceste activitati, centrul organizeaza regulat cursuri de aquagym si sedinte de recuperare in apa. In perioada verii, atractia principala a centrului este zona exterioara, care include o piscina in aer liber, un bazin cu tobogane pentru toate varstele, un bar, un restaurant cu autoservire si o terasa.

Pentru mai multe informatii si detalii, nu ezitati sa sunati la numarul de telefon: 0731 005 723. AquaSport DruRelax este locul unde sportul, relaxarea si distractia se impletesc intr-un mod perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *