Travel Now este o platformă online complexă, dedicată promovării și dezvoltării turismului în România. Platforma oferă o gamă largă de resurse și instrumente utile pentru turiștii români și străini, de la planificarea călătoriilor și rezervarea cazărilor, la descoperirea destinațiilor inedite și a experiențelor autentice.

Explorează România:

Platforma Travel Now pune la dispoziția utilizatorilor o gamă variată de informații despre destinații turistice din România, de la regiuni montane pitorești și plaje însorite la orașe istorice și sate tradiționale. Utilizatorii pot descoperi:

 • Ghiduri detaliate: Informații complete despre regiuni, orașe, atracții turistice, obiective culturale, monumente istorice, parcuri naturale și rezervații naturale.
 • Hărți interactive: Hărți detaliate cu locația obiectivelor turistice, rute de acces, trasee montane și puncte de interes.
 • Imagini și videoclipuri: Galerii foto și materiale video de înaltă calitate care prezintă frumusețea naturală și diversitatea culturală a României.
 • Povești și articole: Blogul Travel Now oferă o gamă variată de articole informative și povești inspiratoare despre experiențe de călătorie în România.
Travel Now

Planifică-ți călătoria:

Travel Now oferă o serie de instrumente utile pentru planificarea călătoriilor, de la rezervarea cazărilor și a biletelor de avion la organizarea itinerariilor și a transferurilor. Utilizatorii pot:

 • Compara prețuri: Platforma compară prețurile la cazări, bilete de avion și alte pachete turistice de la o varietate de agenții și operatori turistici.
 • Rezerva online: Rezervarea cazărilor, biletelor de avion și a altor servicii turistice se poate realiza direct pe platforma Travel Now.
 • Crea itinerarii personalizate: Utilizatorii pot crea itinerarii personalizate, alegând destinațiile dorite, durata sejurului și preferințele de cazare și transport.
 • Beneficia de sfaturi: Platforma oferă sfaturi utile pentru organizarea călătoriilor, de la alegerea destinației potrivite la regulile de călătorie și viză.
Travel Now

Experimentează România autentică:

Travel Now pune accent pe promovarea turismului autentic, oferind utilizatorilor posibilitatea de a descoperi experiențe unice și de a interacționa cu localnicii. Platforma oferă:

 • Pachete turistice tematice: Pachete turistice special concepute pentru a descoperi tradițiile locale, gastronomia specifică și meșteșugurile artizanale.
 • Tururi ghidate: Tururi ghidate de ghizi locali experimentați, care pot oferi informații detaliate despre istoria și cultura României.
 • Cazare la pensiuni tradiționale: Oportunitatea de a experimenta ospitalitatea românească la pensiuni tradiționale din mediul rural.
 • Evenimente și festivaluri: Informații despre evenimentele și festivalurile locale care au loc în România.

Travel Now este o platformă complexă și ușor de utilizat, care oferă o gamă largă de resurse și instrumente utile pentru turiștii români și străini. Platforma contribuie la promovarea turismului în România și la facilitarea accesului la experiențe autentice și memorabile.

Travel Now

Susținerea comunităților locale:

Travel Now se angajează să sprijine comunitățile locale din România prin promovarea turismului durabil și responsabil. Platforma oferă:

 • Informații despre turismul durabil: Sfaturi pentru turiștii care doresc să călătorească într-un mod responsabil și să minimizeze impactul negativ asupra mediului și a comunităților locale.
 • Promovarea producătorilor locali: Platforma promovează produsele și serviciile locale, oferind vizibilitate producătorilor artizanali și micilor afaceri din România.
 • Sprijinirea proiectelor sociale: Travel Now colaborează cu organizații non-profit și ONG-uri pentru a sprijini proiecte sociale din comunitățile locale.
Travel Now

Devenind un ambasador al României:

Travel Now încurajează turiștii să devină ambasadori ai României, împărtășind experiențele lor și promovând frumusețea țării pe platformele de socializare și în cercul lor de prieteni și familie. Platforma oferă:

 • Instrumente de partajare: Permite utilizatorilor să pară fotografii, videoclipuri și povești despre călătoriile lor în România pe platforma Travel Now și pe rețelele de socializare.
 • Concursuri și campanii: Travel Now organizează concursuri și campanii online care încurajează turiștii să promoveze România ca destinație turistică.
 • Comunitate online: Platforma oferă un spațiu unde turiștii pot interacționa, pot împărtăși experiențe și pot primi sfaturi despre călătoriile în România.
Travel Now

Travel Now: Mai mult decât o platformă turistică:

Travel Now este mai mult decât o platformă turistică, este o comunitate de oameni pasionați de România și de frumusețea ei unică. Platforma își propune să:

 • Inspire oamenii să călătorească: Travel Now dorește să inspire oamenii din România și din întreaga lume să exploreze România și să descopere comorile ascunse ale țării.
 • Promoveze diversitatea culturală: Platforma promovează diversitatea culturală a României, prezentând tradițiile și obiceiurile specifice fiecărei regiuni.
 • Educa turiștii: Travel Now oferă informații utile despre istoria României, geografia țării și cultura locală.

Travel Now este o platformă complexă și ușor de utilizat, care oferă o gamă largă de resurse și instrumente utile pentru turiștii români și străini. Platforma contribuie la promovarea turismului în România, la facilitarea accesului la experiențe autentice și memorabile și la sprijinirea comunităților locale.

Poti citi si acest articol: Tururi în Brașov: Descoperă magia orașului medieval

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *