Poiana Basmelor, o oază de bucurie și aventură ascunsă în inima României. Aici, copiii de toate vârstele pot păși într-o lume fascinantă, unde personajele preferate din povești devin prieteni reali, iar castelele de poveste nu mai sunt doar vise.

Un Tărâm al Aventurii:

Poiana Basmelor este mai mult decât un simplu parc tematic. Este o lume magică unde imaginația prinde aripi și aventurile nu au sfârșit. Copiii pot explora căsuțe fermecătoare, pot descoperi comori ascunse și pot participa la spectacole interactive care le vor da viață personajelor preferate din basme. De la Făt-Frumos și Ileana Cosânzeana la Cenușăreasa și Frumoasa din Pădurea Adormită, toți eroii copilăriei așteaptă cu nerăbdare să-i întâmpine pe cei mici în Poiana Basmelor.

Poiana Basmelor

Distracție pentru Toate Vârstele:

Poiana Basmelor nu este doar un paradis pentru copii. Aici, întreaga familie poate găsi distracție și relaxare. Părinții se pot bucura de o plimbare romantică prin grădinile înflorite sau pot savura o cafea delicioasă la terasă, în timp ce copiii se joacă în siguranță în zonele special amenajate. De asemenea, parcul oferă o varietate de restaurante și magazine unde se pot găsi suveniruri și cadouri unice.

Poiana Basmelor

O Experiență de Neuitat:

O vizită la Poiana Basmelor este o experiență de neuitat care va crea amintiri frumoase pentru întreaga familie. Aici, copiii vor învăța despre valori importante precum prietenia, curajul și bunătatea, iar adulții vor regăsi bucuria simplă a copilăriei. Poiana Basmelor este o oază magică unde visele devin realitate și magia plutește în aer.

Poiana Basmelor

Descoperă Minunile Poiana Basmelor:

Poiana Basmelor este un loc plin de surprize și minuni, unde fiecare colț ascunde o nouă aventură. Aici, copiii pot explora o varietate de atracții unice care le vor stimula imaginația și le vor oferi o experiență de neuitat.

1. Castelul Feeric:

Castelul Feeric este inima Poiana Basmelor, o construcție impresionantă care pare desprinsă din basme. Aici, copiii pot urca în turnul înalt pentru a admira priveliștea panoramică a parcului, pot explora camerele misterioase ale castelului și pot descoperi comori ascunse. De asemenea, castelul găzduiește spectacole interactive cu personaje din basme, care îi vor captiva pe cei mici și le vor crea amintiri de neuitat.

2. Pădurea Enchanted:

Pădurea Enchanted este un loc magic unde copiii pot păși într-o lume fascinantă plină de creaturi fantastice. Aici, pot întâlni zâne care zboară printre copaci, spiriduși care se ascund în scorburi și gnomi care păzesc comorile ascunse. De asemenea, pădurea găzduiește o poiană fermecătoare unde copiii pot organiza picnicuri și se pot juca în voie.

Poiana Basmelor

3. Satul Meșteșugarilor:

Satul Meșteșugarilor este un loc unde copiii pot descoperi tainele meșteșugurilor tradiționale. Aici, pot învăța cum să sculpteze în lemn, să picteze pe ceramică și să țese covoare. De asemenea, pot cumpăra suveniruri unice create de meșteșugarii locali.

4. Lacul Magic:

Lacul Magic este un loc liniștit și pitoresc unde copiii se pot relaxa și se pot bucura de frumusețea naturii. Aici, pot face o plimbare cu barca pe lac, pot pescui sau se pot juca pe malul apei. De asemenea, lacul găzduiește un spectacol de lumini și muzică care are loc în fiecare seară.

5. Tărâmul Zmeilor:

Tărâmul Zmeilor este o zonă special amenajată unde copiii pot descoperi lumea fascinantă a acestor creaturi legendare. Aici, pot admira sculpturi impresionante cu zmei, pot participa la ateliere interactive unde pot învăța despre legendele zmeilor și se pot juca în zone de joacă special amenajate.

Poiana Basmelor

Poiana Basmelor: Mai mult decât un parc tematic:

Poiana Basmelor nu este doar un parc tematic, ci un loc unde copiii pot învăța despre valori importante precum prietenia, curajul și bunătatea. Aici, pot participa la ateliere interactive unde pot învăța despre istoria și cultura românească, pot descoperi tainele naturii și pot dezvolta noi abilități. De asemenea, parcul oferă o varietate de programe educaționale care îi pot ajuta pe copii să se pregătească pentru școală și pentru viață.

Poiana Basmelor

O experiență de neuitat:

O vizită la Poiana Basmelor este o experiență de neuitat care va crea amintiri frumoase pentru întreaga familie. Aici, copiii vor descoperi o lume magică plină de aventuri și vor învăța despre valori importante care îi vor ghida în viață. Poiana Basmelor este o oază de bucurie și relaxare unde visele devin realitate și magia plutește în aer.

Sfaturi pentru vizitatori:

  • Cel mai bun moment pentru a vizita Poiana Basmelor este în lunile de vară, când vremea este caldă și însorită.
  • Parcul este deschis zilnic, de la 10:00 la 18:00.
  • Există o varietate de bilete disponibile, în funcție de durata vizitei și de atracțiile pe care doriți să le vizitați.
  • Se recomandă să purtați încălțăminte comodă și să luați cu dumneavoastră apă și ochelari de soare.
  • În parc există o serie de restaurante și magazine unde se pot găsi suveniruri și cadouri.
  • Poiana Basmelor este un loc ideal pentru picnicuri și drumeții în natură.
  • Nu uitați să vă faceți multe fotografii pentru a vă aminti de această experiență magică!

Poti citi si acest articol: Cascada Bigăr: O evadare de neuitat pentru tine și cei dragi

Unele fotografii au fost preluate de pe poianabasmelor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *